HUISHOUDELIJKE MEDEDELING

Dierenasiel Sliedrecht is 7 dagen per week geopend voor bezoek tussen 11:00 en 12:00 en maandagavonden tussen 19:30 en 20:30. Echter ontvangen we voor sommige gevallen liever bezoek op afspraak.
U bent tijdens de openingstijden van harte welkom om een kijkje te nemen in het meest eigenwijze asieltje van de wereld: het kattenasiel dat kleinschalig, huiselijk en zonder kleine hokken werkt.
Ook kunt u donaties zoals spullen, voer en textiel komen brengen tijdens de openingstijden.

Met een aantal zaken kunnen we u niet meteen tijdens openingstijden goed helpen en vragen we u vooraf een afspraak te maken. Dat betreft sollicitaties naar vrijwilligerswerk en bij interesse in het adopteren van een asielkat. We willen voor deze zaken rustig de tijd nemen, en we willen voorkomen dat u voor niets langskomt, daarom geldt vanaf heden dat we dit liever op afspraak behandelen.

Heeft u interesse om een asielkat aan te schaffen, of wilt u vrijblijvend kennismaken met de beschikbare asielkatten die een goede match kunnen zijn voor u?
Neemt u dan vooraf even contact op, bij voorkeur via e-mail info@sds-eo.nl of per telefoon 0633133891.

Voordeel van deze werkwijze is dat de aanschaf weloverwogen plaatsvindt en niet in een opwelling. En er is ruim voldoende tijd en rust om aan de kennismaking in het asiel te besteden.

Het doel van Dierenasiel Sliedrecht is om een kat zo succesvol mogelijk te herplaatsen, d.w.z. dat er goed gekeken wordt of de thuissituatie past bij de kat, en of het karakter van de kat past bij de geïnteresseerde.

Dus heeft u evt. interesse in een asielkat?
Neem dan even contact met ons op voor het maken van een bezoek op afspraak.

Tot ziens in Dierenasiel Sliedrecht!