22339480_1499608316775370_2807689230727451275_o
Naam: Tibby
Leeftijd: 12 Jaar
Geslacht: Mannetje
Kleur: Grijs-wit
Vacht Type: Kortharig
Medicatie: Blaasgruis dieet
Kan met kleine kinderen: Grotere kinderen
Kan met katten: Nee
Kan met Honden: Onbekend
Binnen of buiten Kan beiden
Verblijf: Vanuit huis plaatsing
Status: Zoekt baasje

Ik ben Tibby en 12 jaar oud. Ik heb bijna mijn hele leven bij 1 baasje gewoond. Die is jammer genoeg in februari dit jaar overleden. Wij waren echte maatjes. Nu woon ik bij zijn dochter. Dat vind ik heel fijn, alleen zij is bijna nooit thuis. Daar word ik best verdrietig van maar liever bij haar dan in een asiel.
Ik ben een gevoelige kat die eigenlijk heel bang is van alles en dan word ik gestresst. Voor mensen die voor mij zorgen en liefde geven ben ik heel lief. Ik zit graag op schoot en kroel heel graag maar dan alleen als ik het wil. Anders word ik bang en ben ik niet zo lief meer.
Ik wil ook graag naar buiten maar ook daar kan ik best bang zijn zeker met andere katten. Hier in de buurt woont een kat en daar loop ik het liefst voor weg en soms wil ik dan ook niet naar buiten omdat hij mij aanvalt.
Ik ben gechipt en elk jaar krijg ik mijn vaccinaties en ook ben ik gecastreerd.
Daarnaast heb ik speciaal voer omdat ik last heb van blaasgruis. Sinds ik dat heb, heb ik nergens meer last van.
Een heel verhaal maar het komt hier op neer, ik ben een lieve kat en ik zoek een nieuw baasje die mij in mijn waarde laat en rustig met mij is.
Ik kan heel goed tegen alleen thuis zitten maar het liefst niet al te lang. Ik doe alles netjes op de bak ook al ga ik naar buiten. Slopen hou ik helemaal niet van en als ik mezelf op mijn gemak voel wil ik ook graag spelen.

Bij interesse kunt u mailen naar info@sds-eo.nl en dan wordt u in contact gebracht met de mensen waar Tibby nu verblijft.